Rally 2019

De Zwanenbroedersrally is op zaterdag 21 september 2019 gereden, met een start op het prachtige landgoed Bingerden, een route die de deelnemers over de Hoge Veluwe voerde en een traditionele finishc op de Parade in Den Bosch.  Mede dankzij het wederom uitstekende weer en het enthousiasme van alle deelnemers was het weer een groot succes.

Namens de organisatie dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt: de deelnemers, de sponsors en de gastheren en -vrouwen die zo goed zijn geweest onze groep te willen ontvangen.

De Zwanenbroedersrally is een initiatief van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap en de opbrengst komt ook dit jaar weer volledig ten goede aan de goede doelen die de Broederschap steunt.

 

Definitieve Uitslag

ZBR 2019 Uitslag definitief

Zo had u uw kaart moeten invullen

ZBR 2019 – Moederkaart Tourklasse

ZBR 2019 – Moederkaart Sportklasse

FAQ’s

Wat betekenen de verschillende kleuren op de antwoordkaart?
– De gele letters zijn foutletters, op het moment dat deze met zwarte letters binnen zwarte blokhaken op de moederkaart staan betekent dit dat als u de foutletters rijdt, u vaak automatisch de correcte zwarte letter niet rijdt. Dit wordt dan een combinatiefout en telt dan niet beide bordjes fout maar slechts één.
Wat betekent het als een letter is doorgestreept?
– De diagonale strepen betekenen dat een bordje geneutraliseerd is omdat deze bijvoorbeeld omgevallen of weggehaald is tijdens de rally dag. Sommige deelnemers hebben deze dan wel en anderen niet, dit bordje telt dan niet meer mee voor de uitslag.
Wat betekenen de strepen aan de zijkanten van de letters?
– Dit zijn de eerder genoemde combinatie-fouten.

Uitwerking – de routekaarten met de letters

ZBR 2019 – Uitwerkingen Tourklasse

ZBR 2019 – Uitwerkingen Sportklasse