Rally 2022

De Zwanenbroedersrally is op zaterdag 24 september 2022 gereden. De ruim 90 equipes startten deze keer in stijl bij de Haagsche Club aan het Lange Voorhout, en reden een route waarin de voormalige vliegkamp Valkenburg, onder andere bekend van de theaterproductie Soldaat van Oranje, niet mocht ontbreken. Via het Groene Hart, met vele smalle weggetjes die nauwkeurig navigeren vereisen, werd koers gezet naar de rivieren die deze keer met de pont werden bedwongen. Ondanks de regenachtige dag was het een fraai evenement. Het was mooi dat ook een paar equipes met jonge rally-enthousiastelingen meereden.

Aankomst op de Parade in Den Bosch

Namens de organisatie dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt: de deelnemers, de sponsors en de gastheren en -vrouwen die zo goed zijn geweest onze groep te willen ontvangen.

De Zwanenbroedersrally is een initiatief van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap en de opbrengst komt ook in 2022 jaar weer ten goede aan de doelen die de Broederschap steunt.

Hieronder treft u de uitslagen van de rally. De deelnemers hebben de juiste uitwerkingen meteen al na de rally ontvangen.

Uitslagen Tourklasse

Uitslagen Sportklasse