Volg ons nu ook op Twitter!

De voorbereidingen zijn in volle gang! Volg ons ook op Twitter voor het laatste nieuws: @zwanenbrrally

 

De inschrijving is reeds enkele weken gesloten en wij zijn momenteel druk bezig met de laatste voorbereidingen om er een schitterende dag van te maken. Tachtig equipes zullen aan de rally deelnemen!  Een heel mooi en tevens maximaal aantal waardoor er dit jaar wederom een prachtige donatie vanuit de rally ten goede zal komen aan het Hospice de Duinsche Hoeve te Rosmalen. Er rijden een groot aantal bijzondere auto’s mee op deze dag en het belooft wederom een waar spektakel te worden.

 

Wij verwelkomen u graag op zondag 21 september 2014 tussen 08.45 uur en 09.00 uur met uw rallyauto op de Parade te ‘s-Hertogenbosch. Bij aankomst wordt uw voertuig dan opgesteld op volgorde van vertrek.

 

Wij verzoeken u vriendelijk, nadat u uw voertuig heeft opgesteld, naar het Zwanenbroedershuis, gevestigd aan de Hinthamerstraat 94 te ‘s-Hertogenbosch te lopen ( 2 minuten). Hier zal een korte instructie voor de rally plaatsvinden en worden de nodige attributen uitgereikt, waaronder het rallyboek met de routes.

 

Na de instructie in het Zwanenbroedershuis lopen wij weer gezamenlijk richting de Parade vanwaar alle equipes zullen starten.

 

Burgemeester Rombouts van ’s-Hertogenbosch zal het startsein per vertrekkende equipe geven.

 

Voor passagiers die achterin de rallywagen met een equipe meerijden en ook reeds zijn opgegeven vragen wij een extra bijdrage van € 65,- om de kosten te dekken (bijdrage aan de hospice, lunch, borrel, diner etc.). U kunt dit specifieke bedrag bij binnenkomst overhandigen aan één van de leden van de Hospice commissie.

 

De deelnemerskosten voor de rally per equipe als ook de eventuele jackets die zijn besteld zullen de komende dagen van de opgegeven rekeningnummers worden geïncasseerd.

 

Op de website van de rally (www.zwanenbroedersrally.nl) worden de laatste ontwikkelingen vermeld alsook via twitter (@zwanenbrrally). Zo wordt op de site bijvoorbeeld, voor diegenen die weinig ervaring hebben met rallyrijden c.q. kaartlezen, een heldere uitleg van de systematiek van het routeboek  gegeven.

 

Wij wensen u veel succes met de voorbereidingen en zien ernaar uit om u, op een hopelijk zonnige zondag, op 21 september 2014 te verwelkomen in ’s-Hertogenbosch voor een prachtige rallydag.

 

Hartelijke groet namens de Hospice commissie,

 

Maurits van Bouwdijk Bastiaanse

Els Poerink

Warmold van den Wall Bake

Gus van der Feltz

Jan Hein van Rijckevorsel

Armand Tilman